Darts


6Wie kent ze niet, Michael van Gerwen,  Raymond van Barneveld en Co Stompé en uiteraard de vele bekende spelers uit Engeland, Australië en andere landen. Sinds Raymond van Barneveld ten tonele verscheen heeft het darts veel aan naamsbekendheid gewonnen en wordt beoefend door amateurs, professionals en café bezoekers.

De Korenbeurs beschikt over 8 gecertificeerde dartsbanen. Deze banen zijn gekeurd door de Dartsbond Midden Nederland en hebben de hoogst mogelijke certificering ontvangen. Ook is er nog een extra oefenbord. De dartsbanen worden gebruikt voor officiële wedstrijden, maar zijn uiteraard ook toegankelijk voor elke dart liefhebber Dus wanneer u eens gezellig darts wilt spelen of genieten van een spannende wedstrijd, bent u van harte welkom bij De Korenbeurs!

Ook is er bij De Korenbeurs een vereniging gehuisvest. Voor meer informatie over deze vereniging kijk bij www.dvdvd.org

Theater-menu

  OnYourFeet 

Naar On Your Feet! in het Beatrix theater! Kom dan vooraf lekker eten in De Korenbeurs. Op 3 minuten loopafstand van het theater.

Voor € 29,50 een 3 gangen keuze menu van de hele kaart (voor tournedos en Black tiger gamba`s €3,- extra). Parkeren is mogelijk op P3 van de jaarbeurs. Reserveren is aan te raden, dit kan bovenaan deze pagina.

Let op! Wilt u van dit theatermenu gebruik maken dan dient u dit bij uw reservering aan te geven of bij uw bestelling vooraf aan tafel. Om rustig van een 3 gangen menu te kunnen genieten vragen wij u minimaal 2,5 uur voor de voorstelling aanwezig te zijn.

Korenbeurs buffet

Bedrijfsuitje?

Voor groepen vanaf 15 tot wel 200 personen is het ook mogelijk om een buffet te reserveren.

Dineren met vrienden of collega`s in een informele sfeer.

Wij hebben lunch- en dinerbuffetten.

 

Twitter

Betaalmogelijkheden

Betaalmogelijkheden

Openingstijden

maandag
11:00 - 00:00
dinsdag
11:00 - 00:00
woensdag
11:00 - 00:00
donderdag
11:00 - 00:00
vrijdag
11:00 - 00:00
zaterdag
13:00 - 00:00
zondag
15:00 - 21:00

Foodora