Home

Eten op loopafstand van het Beatrix Theater.

In ons sfeervolle restaurant kunt u lunchen of dineren. Onze zaak is uitermate geschikt voor grotere groepen tot wel 250 personen. Vlakbij het jaarbeursplein aan de Croeselaan. Ook voor een bedrijfsfeest of diner bent u van harte welkom, maar ook vóór een bezoek aan het Beatrix Theater, of tijdens en na een beurs of evenement. Wilt u liever een partijtje darten of pokeren, al dan niet als bedrijfsuitje, ook daarvoor kunt u bij ons terecht.
Heb je af en toe een leuke werkplek nodig? We hebben gratis Wifi en flexwerkers betalen alleen de consumpties.

Theater-menu

  OnYourFeet 

Naar On Your Feet! in het Beatrix theater! Kom dan vooraf lekker eten in De Korenbeurs. Op 3 minuten loopafstand van het theater.

Voor € 29,50 een 3 gangen keuze menu van de hele kaart (voor tournedos en Black tiger gamba`s €3,- extra). Parkeren is mogelijk op P3 van de jaarbeurs. Reserveren is aan te raden, dit kan bovenaan deze pagina.

Let op! Wilt u van dit theatermenu gebruik maken dan dient u dit bij uw reservering aan te geven of bij uw bestelling vooraf aan tafel. Om rustig van een 3 gangen menu te kunnen genieten vragen wij u minimaal 2,5 uur voor de voorstelling aanwezig te zijn.

Korenbeurs buffet

Bedrijfsuitje?

Voor groepen vanaf 15 tot wel 200 personen is het ook mogelijk om een buffet te reserveren.

Dineren met vrienden of collega`s in een informele sfeer.

Wij hebben lunch- en dinerbuffetten.

 

Twitter

Er is altijd iets te beleven in de Korenbeurs

muziekEr is altijd iets te beleven in de Korenbeurs...

Regelmatig organiseert De Korenbeurs activiteiten op diverse gebieden. Onder andere live muziek op zondag zoals bijvoorbeeld back to the sixties. Maar niet alleen op het gebied van dansplezier staat De Korenbeurs bekend.

Dus bent u opzoek naar een gezellig café / restaurant in Utrecht? Kom dan naar De Korenbeurs aan de Croeselaan 91 in Utrecht.

Betaalmogelijkheden

Betaalmogelijkheden

Openingstijden

maandag
11:00 - 00:00
dinsdag
11:00 - 00:00
woensdag
11:00 - 00:00
donderdag
11:00 - 00:00
vrijdag
11:00 - 00:00
zaterdag
13:00 - 00:00
zondag
15:00 - 21:00

Foodora